Spire

Oppdatering fra WTO (un)Public Forum

Denne uka er Spire representert i Genève hos Verdens Handelsorganisasjon (WTO) på konferansen Public Forum. Taran Grefberg, koordinator i Spires handelsutvalg, og Hege Skarrud, politisk nestleder, er på plass og har etter halve konferansen skrevet denne oppdateringen.

>

Dra på utveksling med Spire!

Er du mellom 18 og 26 år og interessert i miljø og utvikling, likestilling og ungdomsmedvirkning? Vil du bruke ett semester på å arbeide for en ideell organisasjon i Malawi eller Zimbabwe? Spire søker nå deltagere til vårt splitter nye utvekslingsprogram!

>

Oppstartsmøte for utvekslingprosjekt i 2018

Nå starter arbeidet med Spires nye internasjonale prosjekt. Spire trenger DEG med interesse for utvekslingsprosjekter, internasjonalt samarbeid, informasjonsprosjekter, kultur og kommunikasjon!

>


Retten til byen - en kunstutstilling

Spire inviterer til den urbane kunstutstillingen Retten til byen på Losæter i Oslo. Utstillingen vil stå i fire uker og være åpen lørdager og søndager 16:00-19:00.

>

Bli med i et av Spires utvalg!

Er du opptatt av miljø og bærekraftig utvikling? Brenner du særlig for et av Spires hovedtemaer: klima & miljø, matsikkerhet, internasjonal handel eller bærekraftige byer? Liker du å uttrykke deg i tekst og jobbe målrettet sammen med andre? Har du lyst å bruke litt av fritiden din på å gjøre denne verden til et litt bedre sted? Ja, da kan du bli med i et av våre politiske utvalg! Bli med på introkveld 31. august eller send mail til hege@spireorg.no.

>

Bli med i et av Spires lokallag!

Vi gleder oss til et nytt semester og er i gang og holder infomøter på de fleste studiestedene i landet. Har du lyst å engasjere deg for å skape endring i verden? Ja, men bli med da vel!

>