Spire

Jord finner karbon som aldri før!

Bondelaget, Norsk Bonde- og Småbrukarlag, Økologisk Norge og Utviklingsfondet melder seg inn i 4per1000 initiativet for å øke karbonlagring i jord!

>

TAKK FOR I ÅR!

2019 har vært et utrolig spennende år for Spire. Medlemsveksten har vært på 44%, vi har vært i media 91,6 % mer enn tidligere, arrangert vår helt egen dagsfestival, hatt flere politiske gjennomslag, og deltatt på åtte internasjonale konferanser. Bare for å nevne noe. Her kommer noen høydepunkt.

>

Hva skjedde egentlig under FNs klimaforhandlinger i Madrid?

Søndag 15. desember ble det som omtales som tidenes lengste klimamøte avsluttet på overtid. - Slutterklæringen er alt fra imponerende sier Spire-veteran, Ane Aurora Skjølberg Serreli, og leder av klimautvalget, Karoline Fauskanger Andersen, som fulgte forhandlingene i Madrid.

>

Valgkomiteens arbeid er i gang!

Arbeidet med å finne tillitsvalgte til neste stormøteperiode er påbegynt. Du kan nominere deg selv eller noen andre innen 15. januar 2020!

>

Debatt om GMO i fôr

I anledning verdens matsikkerhetsdag 16. oktober, inviterte Spire sammen med Nettverk forGMO-fri mat og fôr og Natur og Ungdom til informasjonsmøte og panelsamtale om alternativer til GMO i mat.

>