Spire

Valgkomiteens arbeid er i gang!

Arbeidet med å finne tillitsvalgte til neste stormøteperiode er påbegynt. Du kan nominere deg selv eller noen andre innen 15. januar 2020!

>

Debatt om GMO i fôr

I anledning verdens matsikkerhetsdag 16. oktober, inviterte Spire sammen med Nettverk forGMO-fri mat og fôr og Natur og Ungdom til informasjonsmøte og panelsamtale om alternativer til GMO i mat.

>

Brems handelsavtalen med Mercosur

Vi krever at frihandelsavalen mellom Efta og Mercorus-landene stoppes. Signér oppropet mot den miljøfiendtlige og udemokratiske avtalen!

>

Spire deltar på FNs Committee on World Food Security

I dag er verdens matsikkerhetsdag! Hege Skarrud, leder i Spire, og Ida Grønnestad, koordinator for matutvalget, feirer dagen på CFS46 i Roma. CFS (Committee on World Food Security) er FNs årlige konferanse om matsikkerhet. I år ligger fokuset på matsikkerhet, matsystemer og ernæring.

>

NY FRIST: Dra på utveksling til Malawi!

Er du mellom 18 og 26 år og interessert i miljø, utvikling, likestilling og ungdomsmedvirkning? Vil du være fulltidsfrivillig et semester i Malawi og et semester i Norge? Spire søker nå to nye deltakere til vårt spennende utvekslingsprogram!

>

Meld deg på Inspire Change

Ønsker du å bli dyktig til å kommunisere ideene dine, på en overbevisende og engasjerende måte? Ønsker du å bli flink til å tale foran et publikum? Ja, da bør du søke på Inspire Change!

>