Spire

Vil du dra på utveksling til Etiopia eller Malawi?

Er du mellom 18 og 26 år og interessert i miljø, utvikling, likestilling og ungdomsmedvirkning? Vil du bruke fire måneder på å arbeide for en ideell organisasjon i Malawi eller Etiopia? Spire søker nå nye deltakere til vårt spennende utvekslingsprogram!

>

Spire på Globaliseringskonferansen!

Endelig er det klart for Globaliseringskonferansen igjen! 12. - 14. oktober er det en rekke arrangementer, og flere hundre deltagere møtes på Doga og Kulturkiren Jakob i Oslo!

>

Kampanjelansering av “Typisk norsk å være god?”

I går, 20. september, lanserte vi vår nye høstkampanje med aksjon utenfor Stortinget på morgenen og debatt på kvelden. Kampanjeleder Dina Norum Kivle, oppsummerer kampanjen med dette sitatet fra gårsdagens appell: - Vi må skape en ny økonomisk struktur hvor naturen ikke er en innsatsfaktor, men grunnlaget for hele økonomien. Les hele appellen til Dina og se bilder her!

>

ØkoUka i Oslo står på trappene!

Neste uke starter ØkoUka i Oslo. En uke med 22 arrangementer, hvor du finner alt fra ystekurs til faglige debatter som venter på å bli besøkt. Spire arrangerer blant annet en temakveld om karbon og jord!

>

Student i Trondheim?

Syns du det er urettferdig at 800 millioner mennesker sulter selv om det er mer enn nok mat til alle? Eller at klimaendringene går mest utover land i Sør selv om det er de rike industrialiserte landene som har bidratt mest til klimaendringene? Og viktigst av alt, vil du være med å endre det?

>

Spire er LNUs medlemsorganisasjonsrepresentant i det nye Samstemthetsforumet!

Politisk nestleder, Ida Morén Strømsø, har blitt tildelt plass som medlemsorganisasjonsrepresentant for Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU) i Samstemthetsforumet, som starter opp neste uke. - Jeg gleder meg utrolig mye til å få representere så mange gode organisasjoner i arbeidet for en mer samstemt politikk for utvikling, smiler Ida.

>

Her er våre planer for sensommeren, høsten og vinteren

Vi i Spire er tilbake på kontoret etter sommeren, på plass på foreningsdager for å spre det glade budskap og tilbake til hverdagen som aktivist. Vi er med andre ord klare for en tid med et fullpakket program framover! Det håper vi du også er, så her kommer en liten tidslinje av (noen av) aktivitetene vi skal gjøre de neste månedene sånn at du også veit hva du skal gjøre framover.

>