Spire

Bli med i et av Spires utvalg!

Er du opptatt av miljø og bærekraftig utvikling? Brenner du særlig for et av Spires hovedtemaer: klima & miljø, matsikkerhet, internasjonal handel eller bærekraftige byer? Liker du å uttrykke deg i tekst og jobbe målrettet sammen med andre? Har du lyst å bruke litt av fritiden din på å gjøre denne verden til et litt bedre sted? Ja, da kan du bli med i et av våre politiske utvalg! Bli med på introkveld 31. august eller send mail til hege@spireorg.no.

>

Bli med i et av Spires lokallag!

Vi gleder oss til et nytt semester og er i gang og holder infomøter på de fleste studiestedene i landet. Har du lyst å engasjere deg for å skape endring i verden? Ja, men bli med da vel!

>

Senterpartiet tror ikke på hele Norge

Statens midler skal brukes på å holde hele landbruket i live, ikke bare volumproduksjon, skriver Kathrine Kinn, Styremedlem i Alliansen ny landbrukspolitikk og medlem i Spires matutvalget.

>

God sommer!

Den deiligste tiden på året er her! Spirekontoret er stengt fram til 31. juli. Vi håper du nyter de fine sommerdagene i mellomtiden.

>

Bli med oss og bruk film i klimakampen!

Gjennom et samarbeid med Klimavalgalliansen gjør Differ Media dokumentarfilmen Thank You For The Rain tilgjengelig for alle som ønsker å arrangere en offentlig visning i Norge i perioden 1/8-11/9 2017.

>

Fakta om urban matproduksjon

Mye høres bra ut, men når en begynner å se på de kjedelige realfagene bak, så rakner hele konseptet, skriver Øystein Heggdal om hydroponi og urban matproduksjon i spalten "faglig snakka" i Nationen 14. juni 2017. Heggdals innlegg kan leses her. Dette er Spires svar.

>