Spire

Spire søker vikar for prosjektkoordinator i 30 % stilling

Spire søker vikariat til prosjektkoordinator i 30 % stilling fra august 2019 ut januar 2020, for videreføring av et undervisningsprosjekt hvor Spire samarbeider med videregående skoler om utdanning for bærekraftig utvikling (UBU). Les mer og søk på stillingen her!

>

UTLYSNING: Vil du representere Spire på internasjonale konferanser?

I år skal Spire delta på flere internasjonale konferanser. Nå kan du søke om å bli en av våre representanter!
Konferansene som utlyses i førsteomgang er: WTO Public Forum i Geneve, CFS (The Committee on World Food Security) i Roma, og COP 25 (FNs klimakonferanse) i Chile!

>

Spire lager endagsfestivalen Klimapiknik midt i Oslo!

8. juni lager vi endagsfestival i hjertet av Oslo! Vil du snakke om miljø og klima samtidig som du er på konsert? Eller vil du høre noen debattere om hvordan vi skal nå målene våre mens sola steiker deg i ansiktet og grasset kiler under føttene? Vil du gå på piknik men også klesbyttemarked? Da bør du sette av dagen og gå på Klimapiknik!

>

Vervekonkurransen 2019!

Spire har vokst stort de siste årene, og har ingen planer om å slutte med det! Også i år har vi en stor vervekonkurranse gjennom hele året!

>

Spire deltar på konferanse om klimasmart landbruk i Dakar

Leder og politisk nestleder i Spire, Hege Skarrud og Ida Morén Strømsø, deltar på 3rd Africa Climate Smart Agriculture Alliance i Dakar, Senegal. Her snakker de om hvordan vi, sammen med vår partner Network for Youth Development i Malawi, jobber med reell ungdomsmedvirkning i jordbruket. - Vi håper våre verktøy vil inspirere til økt medvirkning av unge både i landbruket og politikkutviklingen, sier leder Hege Skarrud.

>

En viktig samtale om klima og jordbruk

Spires matutvalg fokuserer for tiden på koblingen mellom jordbruk og klima. Det er mange myter og syndebukker ute og går. Det er på tide å formidle nyanser i saken og samle forståelsen. Matutvalget ønsket derfor å starte med å samle hele organisasjonens syn på jordbruk og klima. Under Spires vinterseminar 22.-24. februar satte de i gang samtalen.

>

Bli med i Spires politiske utvalg!

Er du opptatt av miljø og bærekraftig utvikling? Brenner du særlig for ett av Spires hovedtemaer: klima & miljø, matsikkerhet, internasjonal handel eller bærekraftige byer? Vil du jobbe med informasjon og politikk? Bli med i et av våre politiske utvalg, da vel!

>