Spire

Student i Trondheim?

Syns du det er urettferdig at 800 millioner mennesker sulter selv om det er mer enn nok mat til alle? Eller at klimaendringene går mest utover land i Sør selv om det er de rike industrialiserte landene som har bidratt mest til klimaendringene? Og viktigst av alt, vil du være med å endre det?

>

Spire er LNUs medlemsorganisasjonsrepresentant i det nye Samstemthetsforumet!

Politisk nestleder, Ida Morén Strømsø, har blitt tildelt plass som medlemsorganisasjonsrepresentant for Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU) i Samstemthetsforumet, som starter opp neste uke. - Jeg gleder meg utrolig mye til å få representere så mange gode organisasjoner i arbeidet for en mer samstemt politikk for utvikling, smiler Ida.

>

Her er våre planer for sensommeren, høsten og vinteren

Vi i Spire er tilbake på kontoret etter sommeren, på plass på foreningsdager for å spre det glade budskap og tilbake til hverdagen som aktivist. Vi er med andre ord klare for en tid med et fullpakket program framover! Det håper vi du også er, så her kommer en liten tidslinje av (noen av) aktivitetene vi skal gjøre de neste månedene sånn at du også veit hva du skal gjøre framover.

>

Erfaringer fra utveksling i Malawi!

Våren 2018 deltok Spire i den første runden av en Fredskorpsutveksling mellom Network for Youth Development (Malawi), Movement for Ecological Learning and Community Action (Etiopia) & My Age Zimbabwe Trust (Zimbabwe). Iselin Gangeskar Paris og Christine Svendsrud har vært utstasjonert hos Network for Youth Development i Malawis hovedstad Lilongwe og forteller her om sitt seks måneder lange utvekslingsopphold.

>

Ny ansatt på Spire-kontoret!

I dag hadde Viljar Eidsvik sin første dag på jobb. Hvem er Viljar, og hva skal han gjøre? Jo, det skal vi fortelle deg!

>