Spire

Bli med i Spires politiske utvalg!

Er du opptatt av miljø og bærekraftig utvikling? Brenner du særlig for ett av Spires hovedtemaer: klima & miljø, matsikkerhet, internasjonal handel eller bærekraftige byer? Vil du jobbe med informasjon og politikk? Bli med i et av våre politiske utvalg, da vel!

>

Utvekslingsprosjektet vårt er i gang!

Søndag 6. januar reiste Spire-aktivistene Mari Aas og Lene Krog til Malawi for å starte et seks måneder langt utvekslingsprosjekt med vår partnerorganisasjon Network for Youth Development (NfYD).

>

Det store Spireåret 2018!

Vi står nå ved veis ende av 2018. Bak oss har vi i Spire lagt mange store og små bragder. Vi har mobilisert over 200 aktivister fra Kristiansand opp til Tromsø, og de har gjort alt annet enn å ligge på latsiden året gjennom. Vi mener derfor at vi trenger å se tilbake på noen av tingene vi gjorde i året som gikk.

>

Hva er samstemthet?

Samstemt politikk for utvikling. Samstemthetsreform. Samstemthetsforum. Samstemthetsrapport. Hva betyr egentlig alt dette? Vi har sammen med flere andre organisasjoner skrevet en kort rapport om hva disse tingene betyr. 

>

Spire på FNs klimaforhandlinger 2018

FNs klimaforhandlinger går av staben 2. til 16. desember i Katowice i Polen. På plass for å representere Spire er COP-veteranen Iselin Paris og organisatorisk nestleder Ane Serreli. Hvordan kom de seg forhandlingene? Og hvorfor er forhandlingene i år (COP24) så viktige? Det kan du finne ut her!

>