Spire

Regjeringen lar vente på seg

Tirsdag 21. juni overleverte Nettverk for GMO-fri mat, som Spire er med i, over 2250 underskrifter med krav om at Norge må si nei til GMO-mais til miljø- og utviklingsminister Erik Solheim.

>

Spire sådde framtida!

Lørdag 21. mai var Spire i Løten for å så framtida og vise motstand mot at GMO skal innføres i Norge. Sammen med nettverk for GMO-fri mat var vi over 50 glade aksjonister på Ommang Søndre!

>

Seminar om matmakt 13.mai

Fredag den 13. mai organiserer en rekke organisasjoner Matmakt-seminaret om mat, sult og konsernmakt.

>

Støtt kampen mot landran og skriv under på Dakar-appellen!

Landran innebærer at utenlandske investorer overtar landområder og naturressurser i utviklingsland ved å overta eierskap til jorden. Dette var Spires kampanje i fjor, og vi presenterte en rekke krav til norske myndigheter. Nå har FIAN (Food First Information and Action Network) oppfordret Spire og andre organisasjoner om å skrive under Dakar-appellen mot landran, og vi har tatt oppfordringa!

>

Så framtida 21.mai 2011

Vi gjentar suksessen fra i fjor høst og sammen med Nettverk for GMO-fri mat og Søndre Ommang Gård i Løten, arrangeres en ny såfrøaksjon 21.mai. Her har du mulighet til å bli med og legge frøene for en fortsatt GMO-fri framtid!

>

- Zero, ikke lek med maten

Christian Bull, leder i Spire, går hardt ut mot Zero i et innlegg i Dagbladet 6.april. Bull poengterer at Zero står igjen som en av få forsvarere av en ineffektiv klimapolitikk som skyver folk ut i sult og fattigdom.

>