Spire

God sommer!

Den deiligste tiden på året er her! Spirekontoret er stengt fram til 31. juli. Vi håper du nyter de fine sommerdagene i mellomtiden.

>

Bli med oss og bruk film i klimakampen!

Gjennom et samarbeid med Klimavalgalliansen gjør Differ Media dokumentarfilmen Thank You For The Rain tilgjengelig for alle som ønsker å arrangere en offentlig visning i Norge i perioden 1/8-11/9 2017.

>

Fakta om urban matproduksjon

Mye høres bra ut, men når en begynner å se på de kjedelige realfagene bak, så rakner hele konseptet, skriver Øystein Heggdal om hydroponi og urban matproduksjon i spalten "faglig snakka" i Nationen 14. juni 2017. Heggdals innlegg kan leses her. Dette er Spires svar.

>

Opptog for norsk landbruk

Tirsdag 23. mai arrangerte Norges Bondelag opptog for norsk landbruk i Oslo for å markere bruddet i årets jordbruksforhandlinger. Sammen med bønder og landbruksvenner fra hele landet, var Spire på plass for å vise at vi støtter opp under norsk matproduksjon.

>

Bon(n) voyage!

Spire er i Bonn for å delta på FNs mellomforhandlingar under klimakonvensjonen, som leiar opp mot toppmøtet COP23 i november i år. Spires representantar Iselin & Fanny reiste til konferansen med tog og båt, og følgjer forhandlingane tett saman med sivilsamfunnsorganisasjonar frå heile verda. Vi har tatt ein prat med Iselin og Fanny for å finne ut meir om kva som skjer i Bonn.

>