Spire

Bli medlem i Spire, eller verv en venn, og vinn TO festivalpass til by:Larm 2019!

Det er lite som kan lyse opp vintermørket sånn som gode konsertopplevelser med nære og kjære kan! Når man får støtte noen som jobber for en mer bærekraftig og rettferdig verden samtidig så har man vel en ganske fullkommen kombo!?

Meld deg inn i Spire innen 3. desember, og vær med i trekningen av to festivalpass til by:Larm i Oslo 28.2-02.3 2019! Hvis du allerede har betalt medlemskontingenten din i år, verv en venn så er dere begge med i trekningen. Den som melder seg inn må da angi hvem vedkommende er vervet av. Å melde seg inn koster kun 50 kr for ett år!

SMS: Send en SMS til 2434 med «Spire 2018» + din epostadresse + «navn på verver».

Eksempel: "Spire 2018 navn@epost.no vervet av Navn Etternavn".

Vipps: Vipps 50 kroner til “Spire medlemskontingent” (vippsnummer 11378) under "Betal". Merk betalingen med "Medlem 2018" + din epostadresse + «navn på verver».

Eksempel: "Medlem 2018 navn@epost.no vervet av Navn Etternavn".

Hvorfor by:Larm

by:Larm er en festival som fremhever de nye, unge artistene. Hvert år søker over 1500 band og artister om å spille på by:Larm. Hvert år spiller rundt 100 artister på de ulike scenene rundt om i Oslo som by:Larm bruker i løpet av festivalen. Med et bredt spenn av sjangre, både kjente og totalt ukjente artister, sånn at alle finner alle noe de liker. Les mer om by:Larm og sjekk ut programmet her.

I tillegg starta Spire og by:Larm et samarbeid i fjor om å gjøre festivalen så miljøvennlig som mulig. Her er Spire inne og hjelper til med miljø- og renovasjonsansvar på de ulike spillestedene, samt jobber med å fremme god miljøpolitikk i alle leddene av festivalens organisasjonsstruktur.

Hvem kan melde seg inn?

Alle mellom 13 og 30 år har mulighet for å melde seg inn. Er du over 30 men vil likevel støtte oss? Da kan du bli fastgiver. Les om giverordningen vår her. Husk at gir du mer enn 500 kr i året har du mulighet å få skattetrekk for gaven din. Nye fastgivere vil dessverre ikke være med i trekningen av festivalpass.

Meld deg inn i dag!

Du kan vinne festivalpass til en verdi av 2070 kr og samtidig være med på å støtte vårt arbeid for en rettferdig og bærekraftig verden. Vinn-vinn, spør du oss! Vinneren av de to dagspassene trekkes den 3. desember og vil bli kontaktet på epost.

PS. Visste du at Spire har en annen vervekampanje gående, der alle som verver har mulighet å samle opp poeng under hele året som kan brukes på flere flotte premier? Les mer her!