Spire

Lederskifte i Spire

I dag, 16. mai tar Hege Skarrud over vervet som leder for Spire. Anna Karlsson, som har vært leder i organisasjonen de to siste årene, hadde dermed sin siste dag i sjefsstolen i går.

- Jeg er veldig stolt over at jeg har fått muligheten til å være leder for en så viktig og dyktig organisasjon, sa den avtroppende lederen på sin siste dag.

Spire har de to siste årene sett en stor vekst i medlemstall, gjennomført flere politiske kampanjer, opprettet nye lokallag, og spredt kunnskap og engasjement om matsikkerhet, klima, handel og bærekraftig byutvikling til tusenvis av norske ungdommer.

- Det beste med Spire er å få jobbe sammen med så mange dyktige og engasjerte mennesker. Spire drives av unge mennesker som ønsker å jobbe for at denne verden skal bli et bedre sted.

Hege Skarrud har både vært kampanjeleder og politisk nestleder i Spire, og er klar for nye oppgaver.


- Det å bli leder i Spire er både kjempespennende, og for å være ærlig, ganske skummelt når det er så store sko å fylle. Men, jeg gleder meg utrolig mye til å jobbe enda tettere med alle de fantastiske frivillige som hver dag står på i Spire. Det er de som driver organisasjonen, og sørger for at vi får til så mye som vi gjør! At dette skal bli jobben min er faktisk nesten ikke til å tro.