Spire
Thorstein brenner for de 3 P-ene, Patentregler, plastforurensing og pepperkaker.

Månedens Spire for mars

Hver måned får du muligheten til å bli litt bedre kjent med en av Spires aktive medlemmer. Månedens spire for mars er Thorstein i handelsutvalget!

Hvem er du da, Thorstein? Fortell litt om deg selv.
Jeg er 23 år, studerer jus på Universitetet i Oslo på tredje året. Når jeg ikke er i spiremøter sitter jeg hjemme og syr klær eller jobber på Chateau Neuf.

Du sitter jo i Spires Kjernegruppe som representant for handelsutvalget. Hva gjorde at du ville ta på deg så mye ansvar i Spire?
Jeg har jobbet mye i studentforeninger tidligere, men ikke så mye med noe som går utover meg selv og studentvelferden. For å si det veldig forenklet følte jeg at det var på tide at jeg ble med på å redde verden litt jeg også, og når sjansen bød seg for å sitte i Kjernegruppa etter bare noen måneder i Spires handelsutvalg var jeg jo ikke vanskelig å be. Min store svakhet i livet er vel at jeg ikke sier nok nei.

Hvis du visste at verden skulle gå under i morgen, hva ville du ha spist til middag i dag?
Litt usikker her altså, men jeg tror kanskje en siste fredagstaco-bonanza hadde gjort seg.

Hvilke planer har dere i handelsutvalget fremover og hva gleder du deg mest til?
Akkurat nå sitter vi og venter på en del spennende meldinger fra regjeringen, blant annet om utenrikspolitikk, industri og utvikling, som vi håper vi kan skape litt debatt om i forkant av valget. I tillegg ruger vi på et lite kampanjeforslag for 2018 om den urettferdige fordelingen av goder dagens internasjonale handelssystem fører med seg. Dette kommer nok til å være vårt hovedfokus fremover.

Ble du interessert i å vite mer om Spires handelsutvalg? Les mer om hva utvalget jobber med og hvordan du kan bli aktiv her, eller sjekk ut vår nye brosjyre Hva handler det om?!