Spire
<br />

Vinn dagspass til Øyafestivalen!

Sommer, sol, musikk – finnes det en bedre kombinasjon? Skulle vært om man kunne redde verden i den samme slengen kanskje.

Vi er enige! Melder du deg inn i Spire før 1. juli er du derfor med i trekningen av to dagspass til Øyafestivalen i Oslo, torsdag 10. august! Hvis du allerede er medlem – verv en venn så er dere begge med i trekningen. Den som melder seg inn må da angi hvem vedkommende er vervet av. Å melde seg inn koster kun 50 kr. Melder du deg inn over sms legges disse 50 kr på mobilregningen din.

Send en sms til 2434 med «Spire 2017» + din epostadresse + «vervet av» og navn på den som vervet deg.


Eksempel: «Spire 2017 navn@epost.no vervet av Navn Etternavn»

Musikk i alle sjangre
Øyafestivalen er en av Norges største festivaler, og tilbyr et variert og stjernespekket program. Denne torsdagen kan de skilte med navn som The xx, Ryan Adams, Mac DeMarco, Sampha, Gabrielle og mange fler! Her finner du garantert musikk du liker, enten det er dansbar pop, tung rock, Hip-Hop eller musikk som ikke forholder seg til sjangre i det hele tatt! Les mer om festivalen og sjekk ut hele programmet her.

Festival for de miljøengasjerte
Øyafestivalen ønsker å være blant verdens mest miljøvennlige festivaler, og har strenge krav til innkjøp, omfattende panteordninger, god kildesortering for besøkende og stort fokus på bærekraftig festivalmat. Øyafestivalen er miljøfyrtårnsertifisert. I 2016 hadde Øyafestivalen et ekstra fokus på matsvinn. De sørget blant annet for å donere bort overskuddsmaten sin til Matsentralen, og at oljen fra frityrkokerne på festivalen ble til biodrivstoff.

Hvem kan melde seg inn?
Alle mellom 13 og 30 år har mulighet for å melde seg inn. Er du over 30 men vil likevel støtte oss? Da kan du bli fastgiver. Les om giverordningen vår her. Husk at gir du mer enn 500 kr i året har du mulighet å få skattetrekk for gaven din. Nye fastgivere vil ikke være med i trekningen av festivalpass.

Meld deg inn i dag!
Du kan vinne festivalpass til en verdi av 1900 kr og samtidig være med på å støtte arbeidet for en rettferdig og bærekraftig verden. Vinn-vinn, spør du oss! Vinneren av de to dagspassene trekkes den 3. juli og vil bli kontaktet på epost.

PS. Visste du at Spire har en annen vervekampanje gående, der alle som verver har mulighet å samle opp poeng under hele året som kan brukes på flere flotte premier? Les mer her!