Spire

Meld deg på Inspire Change

Ønsker du å bli dyktig til å kommunisere ideene dine, på en overbevisende og engasjerende måte? Ønsker du å bli flink til å tale foran et publikum? Ja, da bør du søke på Inspire Change!

«Inspire Change 2020» er et arrangement hvor ungdom samles for å fremme spennende ideer om menneskerettigheter, klima, miljø og utvikling gjennom korte og engasjerende foredrag. Arrangementet finner sted 13. august 2020 på Moss Kulturhus hvor det er plass til over 500 personer. Det vil minne om «Ted Talks» i form, vil filmes og distribueres digitalt. Fyll inn skjemaet og søk om å være én av de syv heldige personene som får være med.

Det er mulig å både representere Spire på arrangementet, eller du kan søke med et eget budskap du ønsker å nå ut med. Som representant fra Spire vil du få en tettere oppfølging i arbeidet med budskapet og saken du ønsker å framføre under arrangementet.

For deltakerne skjer mye av det viktigste ved «Inspire Change» i forkant av arrangementet. Som deltaker vil du nemlig få kompetanse til å delta i det offentlige ordskiftet gjennom førsteklasses kommunikasjonstrening. Dette er en arena der du blir hørt og tatt på alvor, og derfor vil du få hjelp til å utvikle budskapet ditt av «coachene» som står bak TEDxOslo.

Alle mellom 13-26 år kan søke fra og med i dag. Siste frist for påmelding er 8. desember. Alle deltakerne vil få reisestøtte og lignende for å kunne delta på samlingene. Det blir en opplevelse du aldri vil glemme og ikke minst vil du ha ferdigheter du kommer til å dra nytte av hele livet!

Meld deg på i dette skjemaet i dag!