Spire

Oppstartsmøte for utvekslingprosjekt i 2018

Nå starter arbeidet med Spires nye internasjonale prosjekt. Spire trenger DEG med interesse for utvekslingsprosjekter, internasjonalt samarbeid, informasjonsprosjekter, kultur og kommunikasjon!

I løpet av første halvdel av 2018 skal Sprire være med i en større Fredskorps-utveksling mellom fire ungdomsorganisasjoner: Spire i Norge, My Age i Zimbabwe, Network for Youth Development i Malawi, og MELCA i Etiopia.

Nå starter arbeidet med dette prosjektet, og vi ser etter folk som har lyst å være med i en arbeidsgruppe for å planlegge og gjennomføre det som vil være Spires største internasjonale prosjekt noensinne!

Som medlem i denne arbeidsgruppa vil du blant annet få nyttig erfaring fra interkulturell kommunikasjon, organisasjonsarbeid, utfordre deg selv med mange spennende oppgaver, og ta del i et kunnskapsrikt, spennende og inkluderende miljø. Du vil selvsagt også ha rett til å dra nytte av muligheter for Spires aktive medlemmer, slik som skolering, representasjonsarbeid, seminarer, kontakt med et bredt organisasjonsnettverk, og mulighet for å søke om å delta på internasjonale konferanser!

Kom på et uforpliktende oppstartsmøte mandag 25. september klokken 17:30 på Miljøhuset! Her vil vi gi en oppdatering på status på prosjektet, og vi vil begynne å legge en slagplan for arbeidet fremover.

Hvis du lurer på noe, ikke nøl med å kontakte Spires organisasjonsrådgiver på aurora@spireorg.no

Håper vi ses!