Spire

Vervekonkurransen 2019!

Spire har vokst stort de siste årene, og har ingen planer om å slutte med det! Også i år har vi en stor vervekonkurranse gjennom hele året!

Konseptet er enkelt: Verver du et medlem, får du ett poeng. Verver du en fastgiver (en som gir minst 50 kr i måneden), får du tre poeng. Du kan bytte vervepoeng mot premie når du vil i løpet av året. Går du for hovedpremien må du med andre ord spare opp poengene dine.

 

Hvorfor verve?

På mange måter skylder vi det norske folk å verve dem alle sammen. Hovedgrunnen til at folk ikke er medlem i Spire er at ingen har spurt dem. Hvem vil vel ikke være med å skape en bærekraftig verden? I tillegg blir Spire for hvert nytt medlem en sterkere organisasjon som kan utrette mer. Vi får mer økonomisk støtte til å gjøre kule ting, vi får mer folk som kan gjennomføre aktiviteter og utforme ny politikk, og vi får større tyngde bak våre krav!

 

Hvordan verve?

Verving er egentlig ganske enkelt. Det handler mest om å tørre å spørre! Som regel er det lurt å holde budskapet enkelt og greit. Med mindre du møter noen på et dyptgående foredrag om TTIP-avtalen sin potensielle skadevirkning på klimaet, selvfølgelig. Den personen er mest sannsynlig allerede medlem da, men POENGET er, det vet du ikke før du har spurt! Så spør alle. Alltid.

 

Den enkleste måten å verve noen på er å få dem til å Vippse 50 kroner til #11378 (Spires medlemskontingent), pluss fylle ut dette skjamet. Husk også å skrive epost i Vipps-meldingen.

Eller sende en SMS til 2434 med

“Spire 2019 <epost> vervet av <ditt navn og lokallag/utvalg>”. Da legges 50kr på mobilregningen deres.

 

Eksempel: “Spire 2019 navn@epost.no vervet av Siri Fjell, Spire Trondheim”

 

Personen bør også fylle ut en verveblankett, eller verveskjemaet. I tillegg til SMS er det mulig å betale 50 kr kontant eller over faktura. Betales det kontant verveblanketten tas i bruk - for da trenger vi signatur og dato! Blanketter kan skannes eller tas bilde av, og sendes til mathias@utviklingsfondet.no.

 

Fastgivere kan fylle ut den vanlige verveblanketten og huke av på “fastgiver”.

Vervepremier 2019

10 poeng: «Fiskehistorier. Hvem skal eie havet?» av Henning Røed

12 poeng: “Weducer” gjenbukskaffekopp laget av kaffegrut

15 poeng: Gavekort på Nudie Jeans på 500kr

20 poeng: Valgfri konsert- eller teaterbillett til 600kr

30 poeng: Årsabonnement på Spotify eller Tidal

60 poeng: Valgfritt festivalpass i Norge (reise og opphold er ikke inkludert)

100 poeng: En måneds interrailbillett for to, i Europa (10 reisedager om under 28 år, 7 reisedager om over)

100 000 poeng: Leilighet i Bjørvika eller hus i Vrådal